Item gefilterd op datum: dinsdag, 10 april 2018

Deze workshop is voor de werkgever: bestuurders, directeuren en managers vergezeld door hun HR-adviseur en/of recruiter.

Ben je diep van binnen niet helemaal tevreden over de uitkomsten van sollicitatieprocedures in jouw organisatie? Kreeg je vacatures niet ingevuld? Vertrok een nieuwe kracht na korte tijd? Valt de nieuw aangenomen medewerker tegen? 

Volg deze inspiratieworkshop als je betere uitkomsten van sollicitatieprocedures nodig vindt. 

Tijdens de bijeenkomst behandel ik de volgende kwesties.

  • Vijf generieke fouten in sollicitatieprocedures
  • Wanneer neem je iemand aan?
  • Waarom moet de werkgever een doorleefd profiel maken?
  • Wat is de waarde van de eerste indruk?
  • Hoe zorgt u dat ook afgewezen kandidaten een positieve ‘candidate experience’ hebben?
  • Wat zijn de voordelen als de nieuwe medewerker zijn eigen inwerkplan maakt?

Ter voorbereiding of verdieping adviseer ik het e-book ‘Mensen erbij, werving & selectie 3.0’ door te bladeren. Voorafgaand vul je de vragenlijst organisatie in (dit neemt ongeveer 5-10 minuten) .

Doel inspiratieworkshop

Het doel is dat je voldoende inzicht verwerft om het instroomproces zelfstandig te verbeteren. Je zult ervaren dat W&S 3.0 veel verder gaat dan gebruik van recruitmentsoftware of werving via sociale media. Het werpt fundamentele vragen op over je HR-strategie. Het stelt kritische vragen over de sollicitatieprocedure waar aan wij zo gewend zijn.De ervaring leert dat het zetten van de eerste stappen lastig kan zijn. Daarom is onze tip dat je je laat vergezellen door je HR-adviseur. Met een drietal consults na de inspiratieworkshop krijgt de implementatie een goede kans van slagen.

Locatie

De inspiratieworkshop vindt plaats van 16.00 - 20.00 uur in Amersfoort op een locatie die zowel per openbaar vervoer als auto goed bereikbaar is. De opvolging vindt plaats in de weken/maanden daarna in onderling overleg met de deelnemer.

Tarief: € 595,-*) voor twee personen uit dezelfde organisatie

De inspiratieworkshop is inclusief cursusmateriaal, 3x (telefonisch) consult, drankjes en een (lichte) maaltijd.

Als je met meer dan twee personen wilt deelnemen aan deze inspiratieworkshop en het consult in gezamenlijkheid volgt, dan betalen deze extra deelnemers alleen de arrangementkosten (€ 45 per persoon). Kom je alleen dan krijg je een korting van € 45 omdat er dan geen arrangementkosten voor de tweede persoon worden berekend.

Garantie

Mocht je na de inspiratieworkshop niet tevreden zijn of bij nader inzien toch geen behoefte hebben aan het consult dat volgt, dan ontvang je € 400 retour.  

   

Of stuur een bericht via whatsapp of sms naar 06-51006062. Een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan ook.Zo snel mogelijk bevestig ik je aanmelding.

Wat zeggen mensen die eerder bij ons inspiratie haalden?

Mensen erbij? Eerst even terug naar de basis. De belangrijkste vragen die iedere organisatie zich zou moeten stellen (en beantwoorden natuurlijk) wanneer je overweegt om nieuwe medewerkers aan te gaan nemen. Met als resultaat: 100% match!
Stefanie Stam – FeniQ

Verrassend anders, inspirerend!
Véronique Dekker en Henk Horsman - Conxillium

“De normale wegen leiden tot een normaal resultaat.” Als je meer uit je werving & selectie wilt halen, is de JMBW-methode zeker aan te raden. Cursusleider Joost prikkelt de geest met een aantal vernieuwende inzichten!"
Stephan Paternotte - Paternotte HR-services

Heel andere kijk op adverteren.
Teamleider Ouderenzorg

Mooi om te zien dat je met het durven stellen van de vraag: “wat heb ik nou echt nodig” de beste kandidaat gaat opleveren.
Recruiter Ouderenzorg

Interessante dag met bevestiging en herkenning van de uitdaging in het vak.
Recruiter Techniek

Zeker ook nieuwe inzichten om direct toe te passen.
Adviseur Arbeidsmarkt- en Opleidingsfonds

Personeel werven is topsport!
Directeur MBO Techniek

Zoek je nieuwe collega's? Vind ze met de JBMW-aanpak!
Medewerker W&S


*) Alle bedragen zijn exclusief BTW.
Gepubliceerd in Agenda