Werkwijze

E-book (kosteloos)
Werkgevers kunnen in principe vrij gebruik te maken van de inhoud van het e-book om hun sollicitatieproces te vernieuwen. Elke werkgever die dat doet, helpt zichzelf en draagt bij aan het realiseren van de missie van JBMW organisatieadvies: de JBMW-aanpak®  tot nieuwe standaard van solliciteren in Nederland maken.

Webinar (kosteloos)
In het één-uur-durende webinar op 28 mei 2020 zijn aan werkgevers handvatten aangereikt voor vernieuwing van het sollicitatieproces. Er is apart een webinar voor docenten uit het beroepsonderwijs verzorgd op 20 mei 2020 met stof voor hun verhaal over de arbeidsmarkt aan studenten en beroepenveld (werkgevers).Op 15 april 2020 was er een webinar voor werkzoekenden. Wil je (een van) deze webinars terugkijken, neem contact op en je ontvangt de betreffende link.

E-consult (kosteloos)
Aangezien alle begin (bijna) altijd moeilijk is, kan elke werkgever Joost Seijsener van JBMW raadplegen met vragen over het toepassen van de aanpak via 06-51006062 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om geen drempel op te werpen voor organisaties met weinig financiële veerkracht, is ook dit kosteloos voor werkgevers.

Als dank voor onze kosteloze service ...
Elke werkgever die de JBMW-aanpak gebruikt, draagt bij aan de missie van JBMW. Dank daarvoor. JBMW is elke werkgever extra dankbaar als deze bijdraagt aan praktijkgericht onderzoek. Dit kan door als werkgever de vragenlijst organisatie in te vullen en de personen die bij de werkgever solliciteren te verzoeken de vragenlijst arbeidskracht in te vullen. Deelname geschiedt anoniem.

 

Begeleiding van het implementeren van een nieuw sollicitatieproces
JBMW organisatieadvies helpt graag werkgevers hiermee. Soms is (een beetje) hulp van grote waarde om een vacature ingevuld te krijgen die al lang open staat of waarbij fouten grote negatieve gevolgen hebben. Soms blijken oude gewoonten hardnekkig en is er wat nodig om alle neuzen dezelfde kant uit te krijgen. De hulp kan varieren. Denk aan (online) coaching van de leidinggevende en andere leden van de sollicitatiecommissie gedurende het proces van fase 0 t/m 4. Denk aan het begeleiden van een groep HR-adviseurs of recruiters opdat zij zo snel mogelijk zelfstandig aan de slag kunnen met de JBMW-aanpak. Neem contact op voor een offerte op maat via 06-51006062 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.