Over JBMW

Joost Seijsener

Joost Seijsener (1969) studeerde in 1992 af bij de Academie Mens Arbeid (AMA) te Deventer en vervolgens in 1996 bij de Universiteit Utrecht als doctorandus Algemene Sociale Wetenschappen. Hij werkte van 1992 tot 2004 als adviseur of manager P&O bij Reaal, IVN, Damastes, GVB en CAOP.

Hij startte JBMW organisatieadvies in 2004. Op interimbasis was hij HR business partner of projectleider kwaliteitszorg, studentsucces en zelfsturing.Voor ontwikkeling van de JBMW-aanpak deed hij praktijkgericht onderzoek. Recent was hij onder andere bestuurder en waarnemend directeur bij Stichting Focus. Tevens was hij teamcoach bij twee werknemersco√∂peraties van thuishulpen. Joost is lid van de beroeps¬≠vereniging voor organisatie¬≠kundigen en -adviseurs (Ooa).

Sinds 2006 werkt Joost ongeveer een dag per week als (freelance) docent in het hbo. In het studiejaar 2019-2020 begeleidt hij studenten bij de HU opleidingen Business IT Management en Human Resource Management. Joost is vermeld in het CRKBO-register.

Voor referenties zie LinkedIn.