Werkgevers

JBMW organisatieadvies helpt werkgevers met vacatures, werving en behoud van medewerkers.

Gegarandeerd voor u de beste mensen erbij

JBMW organisatieadvies neemt geen genoegen met “acceptabel”, maar vindt de ideale medewerker en begeleidt het instroomproces tot aan het punt dat de nieuw aangenomen medewerker daadwerkelijk succesvol blijkt te zijn. Onze opdrachgevers ervaren niet alleen de fijne kneepjes van de JBMW-aanpak®, maar besparen ruwweg de helft op de kosten van de traditionele sollicitatieprocedures.Bovendien voorkomt u de aanzienlijke kosten die gepaard gaan met langdurig openstaande vacatures en het aannemen van ongeschikte medewerkers. Neem contact op voor een offerte op maat. 

JBMW organisatieadvies heeft een unieke samenwerking met Hogeschool Utrecht die hoogopgeleide helpt bij omscholing ICT / Business Analist.

Handvatten om als werkgever zelf de beste mensen te vinden en houden

Veel werkgevers doen zelf hun sollicitaties. Ook dan kunt u profiteren van de voordelen van de JBMW-aanpak®. U kunt ons voor een vrij consult mailen of bellen met uw specifieke vraag. 

Bij onze inspiratieworkshop 'Werving & selectie 3.0' horen drie consults. Onze ervaring is dat dit voldoende handvatten geeft om (op onderdelen) uw sollicitatieproces te verbeteren.  

Lees ons e-book 'Mensen erbij, W&S 3.0' 

U kunt dit e-book kosteloos verkrijgen en alles lezen over de JBMW-aanpak®.